Ertan Saban srećan zbog serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

Ertan Saban, koji je preuzeo glavnu ulogu u TV seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna svojim uspešnim nastupom postao je jedno od imena o kojima se najviše pričalo poslednjih dana.

Ertan Saban srećan zbog serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

Foto Credits: RiriNano

Glumac, koji takođe održava dobro partnerstvo sa Devrim Ozkan, takođe je veoma srećan što učestvuje u takvoj produkciji. Devrim Ozkan je izjavila da je njen prvi susret sa kolegom Ertanom Sabanom bio na probama dok su međusobno razgovarali rečima likova i da je prvi put čula njegov glas. Govoreći u emisiji na Onediovom Youtube kanalu, Devrim Ozkan je izjavila da je Ertan Saban veoma duhovita osoba i da ju je ova situacija iznenadila.

Činjenica da se dvojac Ertan Saban i Devrim Ozkan odlično slagao na snimanju i da je nastala dobra sinergija, veoma se pozitivno odražava na gledanost serije. Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje, koju je Gani Mujde kreirao i osmislio priču, uspela je da uđe u srca miliona gledalaca. Najveći udeo u ovom uspehu ima Ertan Saban sa svojim likom. Ertan, koji je rekao da je veoma zadovoljan njegovim radom, izrazio je da je deo jedne lepe priče i da je srećan. Saban, koji je prisustvovao specijalnoj Netflixovoj večeri sa suprugom Ebru Ozkan, rekao je da se serija dobro nastavlja i da se raduje narednim epizodama.

Na društvenim mrežama vlada veliko interesovanje za lik Sadija i Ertana Sabana. Međutim, poznati glumac ne prati komentare na društvenim mrežama, ali zna i da ima dobrih kritika.

NOVO - Serra Pirinc često žali zbog svojih odluka

By: TV Exposed