Otkriven datum premijere nove sezone turske serije Zavet | Emanet

Sjajna vest za fanove turske serije Zavet | Emanet. Njihova omiljena serija se vraća na TV ekrane veoma brzo.

Otkriven datum premijere nove sezone turske serije Zavet | Emanet

Foto Credits: Dizilah

Danas je otkriveno i kada će početi nova sezone serije Emanet. Drugu sezonu ove turske serije ćemo gledati od 13. septembra.

Za one koji nisu pratili seriju u prvoj sezoni, sledi opis radnje. Kevsar je odrasla siromašnom naselju i nakon što je postala nevesta sina bogate porodice Kirimli, njen otac je prekinuo sve veze s njom jer nije odobravao ovaj brak. Nakon što Kevser ostane bez muža, iznenada se nađe zarobljena u vili bez ljubavi Kirimli sa svojim petogodišnjim sinom Jusufom i smatra da za nju izlaza nema. Jednog dana se dogodi tragedija i ona nesrećno premine. Mali Jusuf je sada zaglavljen u dvorcu punom zlih ljudi i očajnički mu nedostaju pažnja i ljubav. Njegov stric Jaman je moćan, ali ii hladnog srca, poslovan čovek koji je davno zatvorio srce za sva osećanja. Iako je Jusuf veoma dobro zaštićen ujakovom negom, on žudi za pažnjom. Na samrtnoj postelji, Kevser moli sestru Seher da dođe u vilu i pobrine se za svog sina. Osećajući da je dužna da zaštiti nasleđe svoje sestre, Seher ostavlja svoje susedstvo da bi se preselila u vilu Kirimli. Dve porodice se i dalje sukobljavaju, ali neporeciva, duboka ljubav počinje da se razvija u srcima Seher i Jamana.

U prvoj sezoni serije Zavet | Emanet je emitovano 165 epizoda. Uloge u seriji tumače Halil Ibrahim Ceyhan kao Jaman, Sila Turkoglu (Seher), Berat Ruzgar Ozkan (Jusuf), Melih Ozkaya (Ali), Tolga Pancaroglu, Gulay Ozdem, Osman Aydin, Hilal Yildiz i drugi.

NOVO - Poznato kako se oseća Ezgi Mola!

 By: Milt-TV Exposed