Anil Altan pomaže na sličan način kao Ibrahim Celikkol!

Ceni se pomoć glumaca, koji su poznati po TV serijama, nakon dva zemljotresa u Kahramanmarašu koji su se dogodili istog dana.

Anil Altan pomaže na sličan način kao Ibrahim Celikkol!

Foto Credits: Internet Haber

Jedno od ovih imena je Ibrahim Celikkol. Glumac, koji je odmah nakon zemljotresa otišao u region i učestvovao u akcijama pomoći, ponovo se uselio u srca svojih obožavalaca. Još jedan vid pomoći došao je od Anila Altana.

Ispostavilo se da je Anil Altan, koji je oženjen Pelin Akil i ima dve ćerke, odmah nakon zemljotresa krenuo terenskim vozilom i potrudio se da pruži podršku žrtvama zemljotresa. Altan, koji je danima boravio u Hataju i pokušavao da stigne do sela gde je transport otežan zbog snega, uz mogućnosti njegovog terenskog vozila, radio je na zadovoljavanju hitnih potreba stanovnika regiona.

Veliki napori

Cenjeni su i ovi napori Anila Altana, koji je danima prolivao znoj za žrtve zemljotresa na hladnim i snežnim putevima tako što je svoje vozilo punio materijalima poput vode i hrane. Anil, za koga se pretpostavlja da je krenuo sa grupom od 5 ljudi i putovao od sela do sela da bi došao do žrtava zemljotresa, objasnio je da su se potrudili da stignu do mesta koja se ne mogu posetiti, posebno u teškim uslovima. Glumac je rekao:

„Pošto je to terensko vozilo, išli smo na mesta udaljena od centra i vršili distribuciju.”. Navodeći da će se po povratku u Istanbul grupa od 10 prijatelja preseliti u region i nastaviti svoje aktivnosti, glumac je najavio i da će nastaviti sa svojim naporima.

Anil Altan je dodao: „Kontaktiram ovdašnje institucije opština i drugim institucijama sa kojima sam u kontaktu i pokušavamo da upotpunimo međusobne nedostatke i probleme kojima sam tamo prisustvovao. Pošto zona zemljotresa obuhvata veoma veliku površinu, još uvek ima sela do kojih se zbog snega ne može doći. “.

NOVO - Tolgahan Sayisman provodi besane noći!

By: TV Exposed