Gulsim Ali Ilhan o obuci za seriju Al Sancak / Crvena zastava

Turska glumica Gulsim Ali Ilhan preuzima glavnu ulogu u seriji Al Sancak / Crvena zastava, koja se emituje na ekranu TRT1 četvrtkom uveče.

Gulsim Ali Ilhan o obuci za seriju Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: Haberler

Odražavajući snažnu predstavu na ekranu kao dobar TV serijski par sa Ugurom Gunesom, glumica je postala jedna od istaknutih ženskih glumaca u poslednjem periodu.

Gulsim Ali Ilhan, koja se ove sezone pojavila na ekranu kao žena ratnica kao lik Nadia, posebno pred dobrotom lika Dilek koju je igrala u seriji Gonul Dagi, takođe je otkrila koliko je dobra u portretisanju ženskih likova koji su suprotne jedna drugoj.

Gulsim Ali Ilhan igra sasvim drugačiju ulogu kao ratnica u seriji sa snažnim vizuelnim prikazima i puno akcije, gde se otkriva operativna snaga turskih oružanih snaga.

Obuka od strane komandosa

Glumica, koju kao Nadiu već neko vreme gledamo u scenama prepunim akcije na ekranu, objasnila je da je proces obuke bio težak da bi se prilagodila ovoj ulozi. Poznata glumica je rekla:

„Počeli smo da radimo letos. Dobili smo specijalnu obuku komandosa. Prošli smo vojnu obuku, neću više govoriti da nisam služila vojsku. U timu je bilo 10 ljudi i bila sam samo ja od žena.”.

Napominjući da je obuka koju je dobila bio dobar proces u samoodbrani, glumica je rekla da je do ovoga došla uz podršku  trenera i da je radila i na obuci naoružanja. Napomenuvši da je nastavila da trenira pre scena kako je imala priliku, glumica se našalila i rekla:

„Mogu da se zaštitim, da mi niko ne stane na put.”. Gulsim Ali Ilhan, koja je spomenula da su ona i njen partner iz serije Al Sancak, Ugur Gunes učestvovali u njenom prvom projektu pre 8 godina, rekla je da su srećni što su se sada ponovo okupili.

View this post on Instagram

A post shared by Gülsim Ali (@gyulsim)

NOVO - Selahattin Pasali ima ispravan pogled na život!

By: TV Exposed