Serra Pirinc često žali zbog svojih odluka

Jedan od najpopularnijih glumica turske TV serije Tozluyaka, koja se nedeljom uveče emituje na TV Fox-u, bila je i ostala Serra Pirinc.

Serra Pirinc često žali zbog svojih odluka

Foto Credits: Internet Haber

Izdvajajući se likom Zeyno koju igra, glumica je svojim uspešnim nastupom postala jedno od imena o kojima se najviše priča na društvenim mrežama. Serra Pirinc, koja je karijeru započela 2017. u liku Mujde u TV seriji Bizim Hikaye / Naša priča, zatim se pojavila u TV seriji Vuslat. Glumica, koja je iskustvo sticala i u TV serijama Kagit Ev / Kuća od papira, Ogrenci Evi / Studentska kuća i Sakli / Skriveno, od letnjeg perioda je postala jedno od važnih imena projekta Tozluyaka.

Serra Pirinc, koja je u horoskopu blizanac, predstavila je informacije o sličnostima između osobina njenog i svog znaka u programu na Onedijevom Youtube kanalu. Serra je rekla da je ona neko ko u potpunosti odražava horoskopski znak blizanci, koji često žali zbog svojih odluka. Glumica je izjavila:

„Da, kajem se. Mnogo mi je žao.“ i dodala da ima tu osobinu. Ljudi koji su rođeni u znaku blizanci su veoma vešti u preuzimanju drugačijeg karaktera svaki dan. Dakle, da li je Serra Pirinc takva osoba? Glumica je napomenula da joj ova osobina takođe pristaje. Rekla je: „Postoje planine razlike između odluka koje donosim ujutru i odluka koje donosim uveče. Čak pravim razliku u satima i minutima u danu. Zato mogu da preuzmem različite likove.".

NOVO - Gecenin Ucunda / Na kraju noći - Energija Neslihan i Kadira koja osvaja!

By: TV Exposed