Mert Yazicioglu razočaran ranim završetkom serije Darmaduman

Veoma talentovani turski glumac Mert Yazicioglu nedavno je preuzeo jednu od glavnih uloga u TV seriji Darmaduman. Mladi glumac je razočaran ranim finalom ovog projekta.

Mert Yazicioglu razočaran ranim završetkom serije Darmaduman

Foto Credits: Haberler

Mert Yazicioglu je u novom intervju izmedju ostalog izjavio da više ne želi da glumi u omladinskim serijama. Projekat Darmaduman, koji predstavlja adaptaciju popularne američke serije Beverli Hils, poslednji je tog žanra za Merta, tvrdi glumac. Yazicioglu je očigledno razočaran lošim rezultatima i kratkim trajanjem serije, a isto tako smatra i da je sazreo za neke ozbiljnije serije u pogledu radnje.

Novinare je zanimao i Mertov stav povodom izjave njegove koleginice Pinar Deniz, koja je rekla da želi da spasi svet glumom. Yazicioglu je imao zanimljiv odgovor i rekao da bi oni trebali da prvu spasu sebe.

Nakon završetka serije Darmaduman, Mert Yazicioglu je postao slobodan u izboru novih projekata. Ostaje da vidimo za koji će se odlučiti, a to po njegovim rečima neće biti neka omladinska serija.

Podsećamo, serija Darmaduman će uskoro biti završena. Finale ovog projekta će biti u epizodi 9, koja će se emitovati 24. decembra. U pitanju je drugo finale u kratkom roku za serije turskog Fox TV-a. Serija Bir Peri Masali | Bajka će biti završena u 13. epizodi koja je na programu 21. decembra. Očigledno je da na tom TV kanalu dolazi do smena serija, a svi se nadaju da će nova biti uspešnije nego projekti Darmaduman i Bir Peri Masali.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Talat Bulut: Ne zavidim nikom, 2022. godina za mene nije bila dobra!

By: TV Exposed