Gorak ukus zbog finala serije Gulcemal

Gulcemal, serija koja je izgubila na gledanosti, postala je jedna od “nesrećnih” produkcija u istoriji turske TV serije kao projekat od 13 epizoda.

Gorak ukus zbog finala serije Gulcemal

Foto Credits: IMDB

Naročito fanovi Murata Unalmisa imali su sasvim drugačiji pogled na seriju Gulcemal, zbog koje se popularni glumac vratio na televizijski ekran nakon uticajne produkcije kao što je Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova.

Gulcemal, koji je postao projekat u kojem je glumac ponovo dokazao svoje talente i od samog početka očarao svoje obožavaoce, bio je i dobar dramski test za glavnu glumicu Melis Sezen. Iako je u početku bila kritikovana, Sezen je bila cenjena od strane publike i dodala je novi lik svojoj karijeri.

Oni koji vole priču u seriji Gulcemal i dalje su začuđeni što se radi o projektu od 13 epizoda.

Nezadovoljstvo fanova

Već duže vreme na društvenim mrežama se vode kampanje da se serija produži, ali je Fox TV već odlučio da ne nastavi projekat zbog niske gledanosti.

TV serija Gulcemal će takođe ostati upamćena kao serija za koju su mnogi želeli više, ali je došla do kraja puta kao projekat koji ostavlja prijatne uspomene u glavama publike.

Treba reći da je za Fox TV važna odluka da seriju Gulcemal dovede na najmanje 13 epizoda u odnosu na prethodne godine. Uprkos niskoj gledanosti, serija, koja je potrajala dvocifren broj epizoda, imala je veliko interesovanje publike iz inostranstva.

Za domaće i strane fanove TV serija na društvenim mrežama, projekat Gulcemal izgleda ipak ostaje rana u srcima...

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Dobri rezultati serije Donence / Tropi

By: TV Exposed