Da li će Burak Deniz završiti u zatvoru?!

Stigle su zaista šokantne vesti kada je u pitanju turski glumac Burak Deniz. Tužilaštvo u slučaju koji se odnosi na njega od suda traži zatvorsku kaznu i to u trajanju od čak 7 godina!

Da li će Burak Deniz završiti u zatvoru?!

Foto Credits: IMDB

Tužilaštvo u Adani je odlučilo da podigne optužnicu i otvori krivični postupak protiv Buraka Deniza, zbog osnovane sumnje da je vređao Nilperi Sahinkayu i Necmi Deniz i uz to pokušao da im nanese telesne povrede. Vrlo brzo će biti održano i prvo ročište u ovom slučaju koji je pre nekoliko meseci potresao tursku javnost.

Ono što je mnoge šokiralo jeste kazna koje tužilaštvo zahteva zbog ovog nemilog dogadjaja. U pitanju je zatvorska kazna u trajanju od sedam godina i dva meseca!

Burak Deniz neće odgovarati za remećenje mira i ugrožavanje drugih, ali mu se to nije ni stavljalo na teret u odlučivanju oko kazne koju će tužilac tražiti.

Izostalo izvinjenje

Podsećamo, pre otprilike godinu dana, u stanju alkoholisanosti, Burak Deniz je vredjao koleginicu Nilperi Sahinkayu i napao osobu koja je bila u njenom društvu. To se dogodilo u hotelu u Adani. Sve je dobilo dodatni zamah kada se sutradan Burak nije izvinio koleginici kako mu je savetovao menadžer.

Dalje je to prouzrokovalo da se protiv njega podigne optužnica a suđenje sledi. Tužilac zahteva maksimalnu kaznu od sedam godina i dva meseca zatvora, ali to ne mora da znači da će tako i biti.

Realnije je da Deniz dobije samo novčanu kaznu, ali sačekajmo...

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Yabani / Divlji

By: TV Exposed