Cagatay Ulusoy i Duygu Sarisin o navodnom raskidu

Trenutno se nalazimo između premijera dva velika projekta u kojima je učestvovao glumac Cagatay Ulusoy. Jedna od njih je bila juče. U petak, 12. marta film Kagittan Hayatlar je premijerno emitovan na digitalnoj platformi Netflix. Ovo je prvi put da Cagatay nije samo glumac već i kreativni producent na projektu. U aprilu mesecu sledi još ...

Cagatay Ulusoy i Duygu Sarisin o navodnom raskidu

Trenutno se nalazimo između premijera dva velika projekta u kojima je učestvovao glumac Cagatay Ulusoy.

Jedna od njih je bila juče. U petak, 12. marta film Kagittan Hayatlar je premijerno emitovan na digitalnoj platformi Netflix. Ovo je prvi put da Cagatay nije samo glumac već i kreativni producent na projektu. U aprilu mesecu sledi još jedna premijera. U pitanju je istorijska serija Yesilcam koja se radi za Blu TV, a od koje su veoma velika očekivanja. U periodu između te dve premijere mediji u Turskoj bavili su se i privatnim životom poznatog glumca.

Povodom premijere filma, Cagatay Ulusoy ali i njegova lepša polovina dali su intervju. U njemu su demantovali sve navode u vezi raskida njihove ljubavne veze. Par je srećan zajedno i nema ni pomisli o raskidu. Nakon ovog intervjua, mediji u Turskoj su odustali od vesti vezanih za navodni raskid. Sada je u centru pažnje isključivo Ulusoyev posao, koji je sudeći po recenzijama filma obavio veoma dobro.

NOVO - Burcu Biricik i Dilan Cicek Deniz – lepotice u plavim haljinama! (FOTO)

By: TV Exposed