Serija Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu je dobar potez?!

TRT1 je pretrpeo značajne promene sa TV serijom Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu. TV serije koje je do sada emitovao javni emiter TRT1 uglavnom su bile produkcije sa veoma snažnom istorijskom ili dramskom pričom.

Serija Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu je dobar potez?!

Foto Credits: IMDB

S vremena na vreme na ekranu TRT1 možemo videti smešne i apsurdne humoristične serije. Javni emiter napravio je važnu inovaciju ove sezone i otvorio vrata produkciji romantične komedije.

Sa TV serijom pod nazivom Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te srcu, još jedna priča koju publika može izabrati tokom leta upoznala je publiku. Nasuprot ove nove serije, koja se emituje četvrtkom uveče, nalazi se novi projekat ATV TV-a pod nazivom Icimzdeki Ates, pravna i omladinska serija.

Osim toga, od sledeće nedelje kreće projekat Duy Beni / Čuj me, koji će se ponovo izdvojiti kao omladinska serija na Star TV-u.

Obožavaoci Sevde Erginci su takođe bili veoma srećni zbog početka serije Seni Kalbime Sakladim na TRT1. Glumica je već dugi niz godina uključena u dramske projekte i najavila je da joj uloga u romantičnoj komediji zaista prija.

Kao partner Sevde Erginci, Ekin Mert Daymaz je postao vodeći muški glumac u ovoj seriji. TV serija Sačuvao sam te u srcu svojom prvom epizodom privukla je pažnju publike. Pozitivne poruke na društvenim mrežama pokazuju da je serija dobro počela.

Što se tiče TRT1, to se može smatrati pametnom taktikom u smislu dovođenja publike koja voli romantične humoristične serije na kanal. Seni Kalbime Sakladim je serija koja može da privuče pažnju u inostranstvu, a čini se da je interesovanje stranih fanova na društvenim mrežama prilično veliko od prve epizode.

Treba reći da je TRT1 uradio uspešan posao, a ostaje da sve to isprati i dobra glednost, odnosno rejting.

NOVO - Španska verzija serije Fatmagul’un Sucu Ne / Izgubljena čast osvaja svet!

By: TV Exposed