Važan glumac u seriji Kralice / Kraljice

Dugo očekivana serija Gokhana Alkana i Burcu Ozberk, Kralice / Kraljica doživljava važan razvoj.

Važan glumac u seriji Kralice / Kraljice

Foto Credits: Internet Haber

Snimanje serije, koje je bilo pri kraju za početne epizode, pre zemljotresa, nije moglo da počne zbog stravičnih dogadjaja u Kahramanmarašu 6. februara.

Glavna glumica serije, Burcu Ozberk, takođe je aktivno pružala finansijsku i moralnu podršku žrtvama zemljotresa u ovom procesu. Glumičine akcije na društvenim mrežama takođe su bile dragocene u smislu da se čuju glasovi onih koji su pogođeni zemljotresom.

Dok pokušavaju da zaleče rane od zemljotresa, očekuje se početak snimanja serije Kralice. U ovom procesu, treba napomenuti da postoji očekivanje da će se serija u martu susresti sa publikom na ekranu Kanala D. Drama, koja govori o promeni života troje braće i sestara nakon očeve smrti, adaptirana je iz popularne američke TV serije Queen Sugar.

Harmonija Burcu Ozberk i Gokhana Alkana, koji će u priči sa likovima Deniza i Ates prikazati par muža i žene, jedna je od najzanimljivijih tema za sve. U seriji, koju će režirati Cevdet Mercan, učestvovaće i majstorski glumac Cihat Tamer. Bilo je veoma značajno što je u glumačkoj postavi učestvovao snažan i značajan glumac poput Cihata Tamera, koji je već duže vreme doprineo sektoru raznim TV serijama.

Aktivan i u svojoj 79. godini

Cihat Tamer, koji igra ulogu Galipa, čini se da će samo neko vreme učestvovati u priči Kralice / Kraljica. Jer, prema priči, životi troje braće i sestara će se promeniti nakon očeve smrti. Kao tri brata i sestre, igraće Burcu Ozberk, Selin Sekerci i Ozgun Kahraman. Na ekranu ćemo gledati likove Deniz, Zeynep i Alija.

Očigledno je kako je majstorsko ime kao što je Cetin Tekindor ojačalo projekat u seriji Yali Capkini, a očekuje se da će se slična situacija dogoditi i u seriji Kralice / Kraljica.

Tamer, koji je rođen 1943. godine i nastavlja da radi u svojoj 79. godini, važi za jedno od najcenjenijih imena turske kinematografije, pozorišta i TV serija.

NOVO - Otkriveno kada počinje TV serija Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed