Otkriveno kada počinje TV serija Adim Farah / Zovem se Farah

Engin Akyurek, koji je preuzeo glavnu ulogu u digitalnoj seriji Kacis / Bekstvo snimljenoj za Disney Plus, imao je iskustvo transformacije sopstvene priče u projekat.

Otkriveno kada počinje TV serija Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Poznati glumac je sada glavni glumac TV serije Adim Farah / Zovem se Farah pripremljene za Fox TV, nakon serije Kacis, koja je izazvala veliku pažnju u mnogim zemljama sveta.

Pre toga Engin je bio sjajan u projektu Sefirin Kizi. Ova turska TV serija čija je prva epizoda emitovana 16. juna 2019, trajala je dve sezone i na ekranu su ostale 52 epizode. Engin Akyurek je u njoj prvo postao partner sa Neslihan Atagul, a nakon toga i sa Tubom Buyukustun. Nakon serije Sefirin Kizi, obožavaoci Engina Akyureka su čekali ali i radovali se što će ponovo videti omiljenog glumca u televizijskoj seriji. Ovo čekanje je gotovo.

Fanovi oduševljeni

Sa naloga na društvenim mrežama njegovog novog projekta najavljeno je da će prva epizoda serije Adim Farah biti objavljena u sredu, 1. marta. Obožavaoci Engina Akjureka, koji će biti partner sa Demet Ozdemir, počeli su da slave povratak poznatog glumca na ekran.

Fanovi Engina Akyureka, koji su snažno organizovani na društvenim mrežama, pokazali su uzbuđenje serije Adim Farah / Zovem se Farah hiljadama deljenja. Možemo videti mnoge objave na društvenim mrežama kao što su „Neverovatni glumac Engin Akyurek se vraća“.

Ne samo turski obožavaoci, već i strani obožavaoci ovog sjajnog glumca učestvuju u ovoj divnoj atmosferi slavlja sa porukama koje prenose na svom jeziku. Glumac, koji će u novom projektu glumiti vođu mafije po imenu Tahir Lekesiz, imaće još jedno iskustvo u karijeri. Obožavaoci, koji su izjavili da se raduju seriji, pokazuju svoje uzbuđenje rečima: „Jedva čekam da ga vidim na ekranu.”. Dakle od 1. marta Engin Akyurek i Demet Ozdemir počinju svoj novi ekranski put u novoj seriji.

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed