Ezgi Mola u novoj seriji Ayten

Stigle su sjajne vesti kada je u pitanju Ezgi Mola, koje će sigurno obradovati njene fanove. Glumica će se pojaviti u novoj, ambicioznoj seriji.

Ezgi Mola u novoj seriji Ayten

Foto Credits: IMDB

Ezgi Mola se uskoro vraća na ekrane i to novom serijom pod nazivom Ayten. Evo i šta trenutno znamo na ovu temu.

Mola je bila sjajna u TV seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih, a potom se pojavila i u Netflixovoj seriji Ersan Kuneri, koja je izazvala različite reakcije i kritike, ali je generalno dobro prihvaćena i rado gledana u Turskoj. Ovaj projekat ipak nije bio preterano uspešan u inostranstvu. Ezgi je dobila novu šansu da svoj glumački kvalitet pokaže van granica matične zemlje i to u novoj seriji Ayten, koja će biti snimljena za Disney Plus digitalnu platformu.

Reč je o novom projektu produkcione kompanije Tims&B. Na poziciji režisera će biti Umur Turagay, a autor scenarija je Ethem Ozisik, koji je pažnju na sebe skrenuo serijama Poyraz Karayel, Marasli i Teskilat. Glumačkom kadru ove nove turske serije se priključila i Saadet Isil Aksoy, koja će glumiti policajku koja se u projektu zove Ayten. Ova uloga će imati veliki značaj za Saadet, s obzirom da su njeni roditelji policajci.

Više informacija o samoj radnji, ali i kompletan glumački kadar ove nove turske serije koja će biti emitovana na Disney Plusu će biti poznati u danima koji slede.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Hande Ercel ostala nedorečena na pitanje o Keremu Bursinu!

By: TV Exposed