Serija Yargi | Presuda je nagradom Emmy izazvala ponos kod svih!

Turska serija Yargi | Presuda, koja nastavlja da se sastaje sa publikom na Kanalu D, nastavlja da dodaje nove uspehe, a to povećava motivaciju tima.

Serija Yargi | Presuda je nagradom Emmy izazvala ponos kod svih!

Foto Credits: RiriNano

Tim popularne TV serije Yargi | Presuda je proslavio svoj uspeh na snimanju i napravio prelepe slike.

Glumci projekta Yargi, TV serije u produkciji kompanije Ay Yapim koja nedeljom uveče drži publiku prikovanom za ekran u svakoj epizodi, otišli ​​su na set nakon dodele Međunarodnih nagrada Emmy.

Cela ekipa ove turske serije, koja je celu Tursku učinila ponosnom dobijenom nagradom kao najbolja „Telenovela“, zajedno je na snimanju proslavila nagradu, koja je na veliki ponos.

Svi zajedno na fotografijama

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvali su i oni trenuci kada su glumci i tehnički tim pozirali kamerama uz nagradu.

Serija Yargi će nastaviti da upoznaje svoju publiku svojim novim epizodama svake nedelje uveče na Kanalu D.

Komentari na društvenim mrežama su sjajni. Gleodaci i fanovi ovog projekta su srećni zbog toga što je serija dobila po mnogima i zasluženu nagradu.

Nagrada Emmy je veliko priznanje za ovaj projekat, koji mnogi smatraju i jednom od najozbiljnijh turskih TV serija u poslednje vreme. Dileme nema, scenaristkinja Sema Ergenekon i ceo tim rade sjajan posao, a serija Yargi | Presuda nastavlja da bude izvor ponosa za sve koji rade na projektu.

NOVO - Nilay Duru u seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice

By: TV Exposed