Necati Sasmaz se oporavlja od srčanog udara!

Potvrđene su zabrinjavajuće vesti kada je u pitanju poznati turski glumac Necati Sasmaz. Srećom, sve je prošlo dobro. Evo i o čemu se radi.

Necati Sasmaz se oporavlja od srčanog udara!

Foto Credits: Haberler

Turski glumac Necati Sasmaz je pre nekoliko dana hospitalizovan zbog sumnje da je doživeo srčani udar. Nakon pregleda ustanovljeno je da glumac zaista ima problema sa krvnim sudovima srca i podvrgnut je dugoj operaciji. Operacija je trajala oko tri sata i završena je na svu sreću uspešno. Glumac se oseća dobro i vrlo brzo će biti prebačen iz intenzivne nege na odeljenje. Necati će morati da povede računa o ishrani i zdravlju, ali je kako pišu mediji u Turskoj dobro prošao.

Kada je u pitanju njegova karijera, o njoj se skoro sve već zna. Glumac se pojavio u neko bi rekao svega devet projekata. Međutim broj projekata može da zavara, jer je glumac snimio na stotine epizoda TV serija.

Necati Sasmaz je bio jedan od glavnih glumaca i neizostavni deo svih serija i filmova sage Kurtlar Vadisi. U seriji Kurtlar Vadisi je glumio Polata Alemdara u 97 epizoda, a u seriji Kurtlar Vadisi: Pusu isti lik u 300 epizoda. Pored sage Kurtlar Vadisi, Necati je glumio i u TV seriji Kurt Kanunu 2012. godine a prvu ulogu je imao još 1985. kao četrnaestogodišnjak u projektu Yilanlarin Ocu.

Pored toga što je glumio radio je i kao scenarista i producent. Fanovi turskih serija se nadaju da bi glumca mogli ponovo da gledaju na TV ekranima. Za tako nešto za sada nema najave.

NOVO - Zvezde serije Dunyayla Benim Aramda o upoznavanju preko društvenih mreža

By: TV Exposed