Zvezde serije Dunyayla Benim Aramda o upoznavanju preko društvenih mreža

Objavljena je prva sezona turske serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene od 8 epizoda na Disney Plus digitalnoj platformi. Ovaj projekat će dobiti i drugu sezonu što raduje fanove serije.

Zvezde serije Dunyayla Benim Aramda o upoznavanju preko društvenih mreža

Foto Credits: IMDB

Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy, Hafsanur Sancaktutan i Metin Akdulger ističu se kao 4 glavna glumca serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. U cilju jačanja tema u konceptu serije, vladalo je veliko interesovanje za zabavne video snimke sa ovo četvoro glumaca na Youtube kanalu Disney Plus-a.

Susret 4 poznata glumca, koji su kreirali drugačiji sadržaj odgovarajući na pitanja o raznim temama, kao što je na primer susret sa nekim na društvenim mrežama nije prošao nezapaženo. U ovom trenutku, dok su Bugra Gulsoy, Metin Akdulger i Hafsanur Sancaktutan izjavili da su to uradili i da je to sasvim normalna situacija, Demet Ozdemir je bila u drugačijem položaju od svojih prijatelja.

Ostala tri glavna glumca serije Dunyayla Benim Aramda koristila su društvene mreže kao sredstvo za upoznavanje i susret sa suprotnim polom, i oni to priznaju. U stvari, oni navode da svako može imati takva iskustva sa sastancima u okruženju društvenih medija, uz generalizaciju kao što je „Svi smo to radili“.

Međutim, Demet Ozdemir je rekla da nikada ranije nije radila tako nešto, da i kada je upoznala nekoga zahvaljujući zajedničkim prijateljima, samo je dodala tu osobu na društvenim mrežama, ali nije koristila društvene mreže da se sa nekim sastane.

Poznata glumica je rekla: „Nisam to do sada radila. Nikada nisam srela nekoga ko nije čak ni moj zajednički prijatelj. Dodavala sam svoje poznanike na MSN. Nisam srela nikoga ko nije moj zajednički prijatelj tako što smo se prvo upoznali na društvenim mrežama.”.

NOVO - Seyran i Yali Capkini osvajaju srca gledalaca!

By: TV Exposed