Mert Yazicioglu i Afra Saracoglu – Rekla je NE! (FOTO)

Oboje su mladi i talentovani turski glumci i sada su na ekranima sa svojim ambicioznim serijama. U pitanju su Mert Yazicioglu, miljenik mladih devojaka, i njegova voljena Afra Saracoglu, kojoj se dive zbog glume kao i zbog lepote.

Mert Yazicioglu i Afra Saracoglu – Rekla je NE! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Dva uspešna imena televizijskih ekrana, koja su dugo zajedno u vezi u privatnom životu, radije od javnosti skrivaju svoj privatni život. Poslednja objava Merta Yazicioglua, koji je povremeno delio na društvenim mrežama, uzbudio je i zaintrigirao fanove para.  Mert Yazicioglu, koji je podelio ruku Afre Saracoglu na svom Instagram nalogu i ispustio poruku „Rekla je ne“, doneo je ponudu za brak svojim fanovima. Da li je Mert Yazicioglu zaprosio svoju ljubavnicu Afru Saracoglu? Ili je u pitanju šala?

Deljenje Yazicioglua zbunilo je njegove pratioce jer je postala tradicija da se fotografija sa prstenom deli na društvenim mrežama i to objavi uz napomenu „Rekla je da“ kada je primljena ponuda za brak. Dato je mnogo različitih komentara o tome što Afra Saracoglu nema prsten na prstu i vezano za objavu „Ona je rekla ne”. Dok su neki obožavaoci para rezonovali: „Afra je sredila nokte”, neki su se i pitali: 'Kako se to dogodilo?' Htela je da se našali sa Mertom,” dok su mnogi obožavaoci para rekli: „Kako ne, da !” Svojim komentarima su signalizirali da očekuju vest o braku od dvojca.

U svakom slučaju Mert je privukao dosta pažnje i osmeha ovom šalom. Da li ćemo u budućnosti videti sličnu sliku sa prstenom i komentarom – Da. Vrlo je moguće…

NOVO - Engin Akyurek i Demet Ozdemir zajedno u seriji Benim Adim Farah?!

By: TV Exposed