Producent o razlozima uspeha serije Yali Capkini

Serija Yali Capkini / Vodomar, koja se emituje petkom uveče, pojavila se prošle sezone i upisala se u istoriju turskih TV serija kao najuspešnije delo sezone.

Producent o razlozima uspeha serije Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini, u kojoj glume Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, ima impresivnu priču, snažnu glumačku ekipu i ambijent koji će impresionirati one koji vole dramske priče.

Onur Guvenatam, producent serije, takođe je objasnio u svojoj izjavi u časopisu Varieti zašto je serijal Yali Capkini / Vodomar toliko popularan.

Prema rečima producenta, kao tajna uspeha ističe se činjenica da je priča serije zasnovana na stvarnom životu.

Poznata situacija

Onur Guvenatam je na tu temu izjavio:

„Priču o dve mlade sestre pogođene brakom, mlade generacije širom sveta mogu da se povežu sa ovim likovima. Jer ili im je neko rekao za ovu situaciju ili su videli druge žene pogođene njom. Ovo je jedan od najvećih razloga za uspeh.”.

Zaista, pričanje iskustva dve mlade sestre sa brakom kroz snažnu priču i glumačku ekipu omogućilo je seriji Yali Capkini da postigne veoma dobru gledanost i brzo se proširi u više od 40 zemalja u inostranstvu.

Nije poznato kako će se postići podrška publike u novim epizodama nakon velikog pada gledanosti prošle nedelje, ali izgleda da je moguće ponovo privući staru publiku na ekran ako se kritikovane tačke u priči isprave.

Onur Guvenatam u izjavi za magazin takođe navodi da su mnogo razmišljali o tome kako da dođu do publike. Poznati producent objašnjava da rade uzimajući u obzir različite ciljeve kao što su muška, porodična ili ženska demografija i navodi da im je cilj da dotaknu emocije ljudi širom sveta.

NOVO - Kraj za seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

By: TV Exposed