Sebastian Rulli – emotivac (serija Rubi) ili mačo men (El Dragon)

Sebastian Oscar Rulli puno je ime i prezime popularnog argentinsko-meksičkog glumca i fotomodela. Rulli već dve decenije osvaja srca žena širom sveta zbog svog fizičkog izgleda i muževne pojave.

Sebastian Rulli – emotivac (serija Rubi) ili mačo men (El Dragon)

Rođen je 6. jula 1975. godine u Buenos Airesu u Argentini. Pored glume uspešno se bavio modelingom, a u slobodno vreme voli da se bavi sportom. Bavi se raznim sportovima kao što su tenis, fudbal, veslanje, ronjenje, biciklizam idrugi. Kada je reč o njegovom privatnom životu, Sebastian je možda jedan od najpoželjnijh muškaraca koji trenutno nisu u braku. On se na samom kraju 2007. godine venčao sa dugogodišnjom devojkom Seslijom Galiano. U januaru 2010. dobili su i sina kog su nazvali Santiago. Ipak, njihov brak nije dugo potrajao i 2011. godine usledio je razvod.

Pre glumačke karijere, Rulli se uspešno bavio modelingom. Radio je kao model širom sveta, u Parizu, Cirihu, Tokiju, Majamiju i drugim mestima. Prvu ulogu imao je 2000. godine u tinejdžerskoj telenoveli Primer Amor: a 1000x hora. Obrazovanje za glumački poziv je stekao u školi glume kompanije Televisa. Pored te škole uzimao je i dodatne časove glume u Italiji, Argentini i Španiji. Prekretnicu u njegovoj karijeri donela je serija Rubi, 2004. godine. U njoj je tumačio lik Ektora. Upravo je taj lik ostao u sećanju velikog broja ljubitelja latino serija. Da ne bi otrkivali radnju cele serije za one koji možda nisu gledali, Ektor je lik koji se zaljubio a potom i zaprosio Maribel, devojku sa invaliditetom. Sa njim se Sebastian Rulli najčešće i povezivao do pre nekoliko godina. Od te 2004. godine, Sebastian je radio u dosta projekata. Glumio je iu dosta žanrova. Rulli se između ostalog pojavio u istorijskoj seriji Strasti i humorističkoj telenoveli pod nazivom Un gancho al corazon.

Poslednji projekat na kom je radio ponovo ga je lansirao u visine kada je popularnost u pitanju. Serija El Dragon je od 2019. godine kroz dve sezone donela priču o Migelu Garzi (Sebastian Rulli) koji je još jednom osvojio srca žena širom sveta. Migel je mačo men, neko ko svojom pojavom osvaja prostor i sve poglede gde god se pojavi. Školovan je u Japanu gde je i odrastao nakon smrti roditelja. Po povratku u rodni Mexico, preuzeo je porodični posao i svojim umećem u finansijama i drugim poslovima pokušao da napravi potpuno novi, moderniji biznis. Garze su do tada bile rukovodioci narko-kartela. Lik koji Sebastian Rulli tumači u ovoj seriji je doneo potpuno novu dimenziju u svet „mutnih radnji“. On je galantan, dominira izgledom i garderobom, šarmira sve dame u njegovom prisustvu, ali i veoma opasan. Sa njim nema šale, što dokazuje iz epizode u epizodu u raznim okršajima sa svojim protivnicima. Za sada su emitovane dve sezone ovog projekta i ukupno 82 epizode. Fanovi se i dalje nadaju da bi serija mogla da dobije nastavak u vidu sezone 3.

Dakle, Sebastian Rulli je u razmaku od 15 godina prešao put od telenovele i ljubavne serije Rubi do mačo mena u seriji El Dragon. U kojoj ulozi se vama više Rulli dopao, kao Ektor ili Migel? Koje su serije koje ste gledali a da vam je ovaj sjajni glumac skrenuo pažnju? Vaše odgovore očekujemo u komentarima.

NOVO – Kerem Bursin preko Teksasa do zvezda

By: Milt-TV Exposed