Akin Akinozu oduševljava fanove imidžom za seriju Tuzak / Klopka (FOTO)

Nova serija Tv8, Tuzak / Klopka broji dane do dolaska na ekran. Ime Akin Akinozu je prvo otkriveno u seriji, na kojoj je počelo da radi u letnjim mesecima.

Akin Akinozu oduševljava fanove imidžom za seriju Tuzak / Klopka (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Akin Akinozu, koji je stekao slavu sa serijom Hercai, a zatim igrao u TV seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, uspeva da bude ime koje skreće pažnju na produkcije u kojima učestvuje, posebno zbog svojih fanova u inostranstvu. Ovog puta glumac je zaslužen za to da se priča o TV seriji Tuzak / Klopka.

Bensu Soral je partnerka Akinozu, koji će se na ekranu pojaviti sa likom advokata Umuta u svojoj novoj seriji. Dok se pitamo o kompatibilnosti na ekranu ovog dvojca, nove fotografije iz serije se prate sa interesovanjem. Poze Akina Akinozua i Bensu Soral zajedno već dobijaju komentare obožavatelja dvoje glumaca da izgledaju veoma kompatibilno.

Akinozu je podelio poslednju fotografiju iz dugo očekivane serije. Glumac je bio obasjan zahvalnošću svojim deljenjem iz serije Tuzak. Glumac, koji je imao dugu bradu i kosu srednje dužine u TV serijama Hercai i Kaderimin Oyunu, ovoga puta se pojavljuje pred kamerama sa još jednom slikom. Cenjen je i novi imidž glumca, koji se prvi put pojavio bez brkova, brade i nešto duže kose.

Komplimentni komentari pljušte na njegovoj objavi na Instagramu od strane Akinovih pratioca. Novi imidž glumca u novoj seriji njegovi fanovi su smatrali veoma uspešnim.

NOVO - Počinje velika borba za rejting za seriju O Kiz / Ta devojka

By: TV Exposed