Burak Yoruk je strastven u ljubavi!

Mladi turski glumac Burak Yoruk izlazi pred publiku sa TV serijom Seversin, koja se emituje na Kanalu D sredom uveče. Glumac, koji je u uspešnom partnerstvu sa Ilaydom Alisan, daje efektnu predstavu koja prija i njegovim fanovima.

Burak Yoruk je strastven u ljubavi!

Foto Credits: Internet Haber

Burak Yoruk, jedno od istaknutih mladih imena poslednjih godina kada je reč o turskim serijama, skrenuo je pažnju rečima o svom ljubavnom životu. Rekavši „Ja sam jedan od onih koji žive strasno zaljubljeni“, glumac privlači pažnju i svojom ubedljivošću u romantičnim scenama u seriji.

Serija Seversin svake srede dolazi na ekran sa novim epizodama. Ove nedelje romantični trenuci likova Asye i Tolge Tune stižu na ekran u seriji, koja je svojim emitovanim epizodama uspela da postane miljenik publike.

Burak Yoruk, koji se pred publikom pojavljuje kao Tolga Tuna, koji je duboko zaljubljen u Asyu u 12. epizodi serije koja će se emitovati u sredu, o ljubavi je govorio na sledeći način: „Kada je ljubav zaista ljubav, ona postaje strastvena sama po sebi. Ja sam jedan od onih koji tako žive.”.

Serija Seversin, sa Ilaydom Alisan i Burak Yorukom u glavnim ulogama, svake srede uveče u 20.00 je na Kanalu D sa svojim novim epizodama punim iznenađenja.

Tu je i video najava nove epizode koja privlači dosta pažnje.

NOVO - Velika promena u seriji Kasaba Doktoru / Gradski Doktor

By: TV Exposed