Nastavak serije Destan i dalje u magli!

Serija Destan / Legenda počela je prošlu sezonu na ATV ekranu sa velikim nadama i završila prvi period. Ispostavilo se da je priču napustio i Selim Bayraktar, jedan od glavnih glumaca serije, čiji je rejting znatno opao pred kraj sezone, nakon dobrog debija.

Nastavak serije Destan i dalje u magli!

Foto Credits: IMDB

Bilo je informacija da će i Edip Tepeli, koji je bio u glavnoj ulozi sa Ebru Sahin, takođe napustiti seriju, ali je to demantovao. Dok se očekivalo da će serija Destan biti emitovana na ATV ekranu sledeće sezone, smatralo se i da će biti rivalstva između nove serije Oktaya Kaynarce, Ben Bu Cihana Sigmazam i Destana u utorak. Ideja da bi obožavaoci Oktaya Kaynarce, koji su se utorkom uveče navikli da ga gledaju sa serijom EDHO bi mogla da se sprovede u delo.

Ipak, prva sezona serije Destan emitovana je utorkom uveče, a bilo je i onih koji su smatrali da bi u novom periodu trebalo da se pojavi pred publikom istog dana. Upravo u tom trenutku, prema tvrdnji TV100, tvrdilo se da je doneta konačna odluka za seriju Destan / Legenda i da se ona neće nastaviti u drugoj sezoni.

Na ovu tvrdnju, od strane fanova na društvenim mrežama počeli su da stižu komentari puni reakcija. Obožavaoci serije Destan, koji veruju i očekuju da će se duo Ebru Sahin i Edip Tepeli u novoj sezoni mnogo efektnije vratiti na ekran, neće biti zadovoljni ovakvim završetkom. Ako se serija Destan ne nastavi, biće to veliki gubitak imidža za sve strane.

Da li će se serija Legenda nastaviti ili će dobiti finale? Odgovor na ovo pitanje još nije jasan. Međutim, stiče se utisak da će se ako se serija ne nastavi svi biti na gubitku…

View this post on Instagram

A post shared by Destan (@destanatv)

NOVO - Počelo snimanje turske serije Hur, evo ko je glavni glumac!

By: TV Exposed