Mehmet Yilmaz Ak – Pars iz serije Yargi rođendan proslavio na bizarnom mestu!

Turski glumac Mehmet Yilmaz Ak jedan je od onih koji obavljaju sjajan posao u seriji Yargi / Presuda. Glumac je podelio jednu zanimljivu priču iz svog života.

Mehmet Yilmaz Ak – Pars iz serije Yargi rođendan proslavio na bizarnom mestu!

Foto Credits: Dizilah

Mehmet Yilmaz Ak je 8. februara proslavio svoj 36. rođendan. Rođendan je proslavio na jednom zaista bizarnom mestu. Tu priču koja mu se nedavno dogodila je ispričao sam glumac.

Svoj 36. rođendan je proslavio u mrtvačnici! Doslovno, u pravoj mrtvačnici. Kako je glumac objasnio, imali su snimanje scena za seriju Yargi / Presuda u mrtvačnici i nakon posla njegovi prijatelji su mu tu doneli rođendansku tortu.

Odmah je shvatio da je to čudna, pomalo i bizarna stvar, ali takva je situacija bila. Na kraju krajeva, ima anegdotu koju će moći dugo da priča, zaključio je ovaj turski glumac.

Mehmet Yilmaz Ak je zaista sjajan u ulozi tužioca Parsa u seriji Yargi / Presuda. Njegov lik nije baš najpozitivniji u odnosu prema glavnim likovima, ali Mehmet dobija mnoge pohvale za glumu.

To je njegova devetnaesta uloga u karijeri. Pre nje pojavio u projektima Fatma, Ramo, The Protector, istorijskoj seriji Ya Istiklal Ya Olum, potom serijama Kursun, Halka, Icerbe i drugim.

Svoju glumačku karijeru otpočeo je ulogom u seriji Ben de Ozledim 2013. godine.

NOVO - Lacin Ceyln u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

 By: Milt-TV Exposed