Bestemsu Ozdemir u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Poslednjih godina nastavlja se ogroman uspon glumaca turskih TV serija u inostranstvu. U ovom procesu, povećanje interesovanja stranih ljubitelja serija takođe se pojavljuje kao nove prilike.

Bestemsu Ozdemir u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: IMDB

Imena kao što su Cansu Dere, Kerem Bursin i Burak Deniz u poslednje vreme dobijaju veliku pažnju u inostranstvu i iz dana u dan povećavaju bazu obožavalaca dolazeći zajedno sa svojim stranim fanovima na razne događaje.

Različite posete Cana Yamana posle TV serije Erkenci Kus, praćene njegovom potragom za novom karijerom u Italiji i uspehom u tome, otkrile su važnost ekspanzije turskih glumaca u inostranstvu. U ovom trenutku, Bestemsu Ozdemir je dobila priliku da svom velikom proboju sa TV serijom Kara Para Ask doda novu.

Bestemsu Ozdemir, koja je igrala lik Nilufer u seriji Kara Para Ask, koja je emitovana 2014-2015, privukla je veliku pažnju u našoj zemlji ovako efektnim projektom na početku svog glumačkog iskustva, a ponela je svoje ime izvan granica Turske sa serijom koja je dostigla velike cifre prodaje u inostranstvu.

Poznat je i naredni projekat ove turske glumice. Bestemsu će u novoj sezoni imati još jednu sjajnu priliku da dokaže svoj kvalitet. Pridruživanjem glumačkoj ekipi nove serije Star TV-a pod nazivom Gecenin Ucunda / Na kraju noći, glumica će još više privući pažnju stranih fanova.

NOVO - Otkriven datum premijere turske serije Duy Beni / Čuj me

By: TV Exposed