Otkriven datum premijere turske serije Duy Beni / Čuj me

Počelo je odbrojavanje za seriju Duy Beni / Čuj me, koja se radi u produkciji Surec Filma, u kojoj glume Berk Hakman, Ege Kokenli, Rabia Soyturk, Caner Topcu, Helin Kandemir, Burak Can, Sumeyye Aydogan kao i Durul Bazan i Murat Daltaban.

Otkriven datum premijere turske serije Duy Beni / Čuj me

Foto Credits: NTV

Tema serije Duy Beni, koja će se sa svojom prvom epizodom naći na ekranima Star TV-a u četvrtak, 7. jula, je sledeća; Ekim je mlada srednjoškolka koja živi u naselju srednje klase. Jednog jutra, na putu do škole, njen život potresa tragični događaj.

Pred očima Ekim (Rabya Soyturk), njenu najbolju prijateljicu Leylu (Helin Kandemir) udari auto i pobegne. Auto koji je udari nestaje, skrivajući se u privatnoj školi za veoma bogatu decu u blizini susedstva.

Ova optužba se ne može dokazati, a uprava škole odlučuje da stipendira troje mladih ljudi iz komšiluka u kojem se nesreća dogodila, kako bi se posledice ove nemile nezgode umanjile i donekle bile od koristi. Među dobitnicima stipendija je i Ekim. Međutim, njen cilj je da pronađe tragove onih koji su učinili ovo zlo njenoj drugarici iz detinjstva Leyli.

Ona je sigurna da je onaj koji je udario i pobegao Leylu bio učenik ove škole. Sa Ekim su u školu priključeni i Bekir i Ayse. Prvog dana škole tretiraju ih kao da su iz svemira. Tada upoznaju fenomen koji će im od tog dana promeniti živote.

Kako se vama čini radnja serije Duy Beni / Čuj me? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Furkan Andic, Kubilay Aka i Serkay Tutuncu u istom projektu

By: TV Exposed