Turske serije o kojima se najviše govori tokom leta

Kompanija DIgiLUP koja prati stanje na društvenim mrežama u Turskoj objavila je novu tabelu kada su u pitanju turske serije. Ovog puta predmet njihovog interesovanja bilo je pominjanje serija na društvenim mrežama tokom leta.

Turske serije o kojima se najviše govori tokom leta

Foto Credits: IMDB

Pa o kojim to serijama se najviše pričalo za sada, tokom ovog leta? Krenimo redom.

Na prvom mestu je serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše. Ovaj projekat koji se emituje na Kanalu D je na društvenim mrežama u Turskoj pomenut preko 2 miliona puta. Serija je ostvarila skoro 4x više interakcija od narednog rivala.

Na drugom mestu je serija Emanet, sa 526.500 interakcija. Ovaj projekat koji se emituje na Kanalu 7 ima lošu gledanost a često se pominje na mrežama, što je svakako zanimljivo.

Treće mesto pripada seriji Fox TV-a, Gulcemal. Projekat zbog kojeg mnogi žale što je rano završen je pomenut više od 486.200 puta. Četvrto mesto pripada seriji Kanala D, Veda Mektubu / Oproštajno pismo, sa više od 388.000 interakcija. Peta je takođe još jedna serija Kanala D, Donence / Tropi sa 214.600 pominjanja.

Društvene mreže se ne poklapaju uvek sa rejtingom

Dakle Kanal D među prvih pet ima čak tri serije. Naravno, popularnost na društvenim mrežama i rejting nekada daju potpuno drugačiji utisak i rezultate.

Među top 10 su i turske serije Kendi Dusen Aglamaz koja će imati svoje finale u epizodi 9, zatim projekti Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, Yaz Sarkisi / Letnja pesma, Maviye Surgun / Plavi kavez i Uvey Anne / Maćeha.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Uraz Kaygilaroglu i Cemre Baysel u novoj seriji

By: TV Exposed