Birce Akalay prezadovoljna novim projektima!

Turska glumica Birce Akalay i dalje je na dnevnom redu sa projektima Kus Ucusu / Let ptica i Mezarlik / Groblje. Digitalna serija Kus Ucusu, koja se sastala sa publikom početkom juna na Netflixu, dobila je veliko priznanje.

Birce Akalay prezadovoljna novim projektima!

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koji se sastala sa Ibrahimom Celikkolom na istom setu posle mnogo godina, takođe je učestvovala u veoma uticajnim scenama sa Miray Daner.

Serija Kus Ucusu postigla je veliki uspeh u mnogim zemljama kao i u Turskoj, a rezultat je prevazišao čak i predviđanja Akalay, koja je sa iznenađenjem posmatrala ovu situaciju. Zadovoljna ovakvom situacijom, glumica je najavila da će druga sezona serije biti njen prioritetni projekat.

Glumica, koja je igrala i lik detektivke u 4-delnom filmskom serijalu pod nazivom Mezarlik, delila je glavnu ulogu sa Olgunom Tokerom. Birce, koja je pred publiku izašla kao policajka koji istražuje femicid na groblju, dobila je veoma pozitivne komentare.

Birce Akalay, koja je nedavno dobila aplauz svojih fanova na Netflixu sa dva različita projekta, takođe dobija nove projektne ponude za novu sezonu.

Birce je na događaju kome je prisustvovala odgovarala na pitanja novinara. Birce Akalay, koja je rekla da joj posao ide veoma dobro i da je zadovoljna, govorila je o reakcijama publike na seriju Let ptica:

„Znala sam da će biti uspešan projekat, ali nisam očekivala da će biti cenjen širom sveta, da će naići na tako dobar odziv, nisam to mogla da predvidim. Bilo je zemalja za koje sam verovala da će serija biti zapažena i uspešna. Imala sam predviđanja, nikad nisam mislila da će se ovo toliko voleti.”.

NOVO - Na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre je nastalo pravo prijateljstvo!

By: TV Exposed