Na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre je nastalo pravo prijateljstvo!

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je ove sezone doživela veliki uspeh na ekranu Kanala D. Serija, koja je prošle nedelje svojom 16. epizodom završila sezonu, dobila je 3 meseca letnje pauze.

Na setu serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre je nastalo pravo prijateljstvo!

Foto Credits: Internet Haber

Ozgu Kaya, Almila Ada i Melisa Berberoglu, koje su igrale likove tri sestre koje su dale imena seriji, upoznale su se na setu i uspostavile dobro prijateljsko okruženje.

Zajedno sa Iclal Aydin, ove tri glumice prošle nedelje su dobile odlične ocene serije. Uc Kiz Kardes / Tri sestre su dobile veoma dobre ocene kako svojom pričom, tako i efektnom igrom glumaca, a očekuje se da će isti uspeh ponoviti i u drugoj sezoni.

Glumci, koji se opuštaju nakon snimanja prve sezone serije, mogu da učestvuju u letnjim aktivnostima jer je intenzivan tempo završen. Ozgu Kaya i Melisa Berberoglu, koje su zajedno otišli ​​na letnju zabavu, pokazale su da se njihovo druženje započeto na snimanju serije pretvorilo u prijateljstvo.

Melisa Berberoglu je objasnila da su se jako zbližile od samog početka snimanja u Ajvaliku i da su bile veoma dobar tim.

„Bili smo jako bliski od prvih radova, postali smo jako dobar tim. Proces je nastavio da raste i povećava se sa publikom. Veoma smo srećni, naša energija je veoma visoka. Želimo da počnemo novu sezonu što je pre moguće.”.

NOVO - Ozan Dolunay napustio novu TV seriju!

By: TV Exposed