Yalcin Hafizoglu dobro dočarava svoj lik u seriji Yuz Yillik Mucize

Yalcin Hafizoglu, koji igra lik Cema u seriji Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja se četvrtkom uveče emituje na televiziji Star, rođen je 1989. godine.

Yalcin Hafizoglu dobro dočarava svoj lik u seriji Yuz Yillik Mucize

Foto Credits: Haberler

Yalcin Hafizoglu, koji je veliku popularnost stekao likom Hizira Ali Cakirbejlija u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), sezonu je započeo serijom Yalniz Kurt / Vuk samotnjak.

Međutim, nakon oproštaja od ovog projekta, glumac se vratio na setove sa likom Cema u TV seriji Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo.

Mnogi od njegovih fanova su takođe bili iznenađeni, jer se glumčev stil mnogo promenio sa njegovom novom ulogom.

Yalcin Hafizoglu svojim likom ljubomornog verenika daje drugačiji osećaj publici. Hafizoglu, koji igra lik Cema, ljutog i ljubomornog verenika lika Ebru Sahin, koja igra glavnu ulogu i tumači lik Harike, jedini je sin bogate porodice koji je vlasnik građevinske kompanije u seriji.

Čvrst stav

Cem, koji je sa velikom ljubavlju vezan i za svoju verenicu Hariku, iznenađuje publiku. Nastup Hafizoglua, koji se takmiči sa Birkanom Sokulluom u priči serije i istakao se svojim čvrstim stavom, postao je jedna od tema o kojoj se priča na društvenim mrežama.

Sukob između lika Kemala, kojeg tumači Birkan Sokullu, i lika Cema koji je pun besa, bio je detalj istaknut na društvenim mrežama. Možemo reći da je slika glumca u njegovoj novoj ulozi takođe drugačija za publiku.

NOVO - Mujde Uzman o svojim likovima u serijama

By: TV Exposed