Cengiz Bozkurt u seriji Kara Tahta / Tabla

Popularni turski glumac Cengiz Bozkurt će raditi na novoj seriji kompanije US Yapim. Prenosimo celu informaciju.

Cengiz Bozkurt u seriji Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: Karar

Ljudi iz US Yapima su juče otpočeli snimanje nove turske televizijske serije pod nazivom Kara Tahta ili u prevodu Tabla. Reč je o seriji koja će doneti priču o profesorima i školi. Glavne uloge u uvoj novoj TV seriji će tumačiti Furkan Andic i Miray Daner.

Pored njih u seriji će glumiti Onur Durmaz ali i Cengiz Bozkurt, čije ime ima posebnu težinu u turskim serijama, s obzirom da je reč o zaista kvalitetnom i popularnom glumcu.

Ove reči dobijaju na težini kada je poznata informacija da će mu uloga u novoj seriji biti čak pedeset i sedma u dosadašnjoj glumačkoj karijeri! Nedavno je završio snimanje filma Kim Bu Aile. Pre ovog filma radio je na serijama Leyla ile Mecnun, Orta Kafa Ask, Kuzey Yildizi, 50m2, Gencligim Eyvah, Jet Sosyete i drugim.

Podsećamo, serija Kara Tahta / Tabla je jedan od tri nova projekta koja će biti emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT 1. Pored nje, tu su i serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Ozan Akbaba i serija Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka o kojoj za sada nema mnogo informacija, sem da je u pitanju romantična komedija.

NOVO - Baric Kilic u novoj ulozi kao uspešan i bogat advokat!

By: Milt-TV Exposed