Pad serije Yali Capkini se nastavlja

Serija Yali Capkini nastavlja da se emituje na Star TV-u petkom uveče.

Pad serije Yali Capkini se nastavlja

Foto Credits: IMDB

Druga sezona serije se nastavlja i mora se reći da je priča pogodila široku publiku.

Serija Yali Capkini, u kojoj glavne uloge tumače Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, izdvojila se kao najbolji projekat prošle sezone.

Gledanost serije bila je dvocifrena i dugo je postizala bolje rejting rezultate od svih ostalih produkcija. Nade su bile velike u drugoj sezoni serije Yali Capkini.

Obnovljena priča donela negativne reakcije

Smatralo se da će obnovljena priča, posebno na početku sezone, više povezati publiku sa serijom. Međutim, desilo se suprotno.

Ne bi bilo pogrešno reći da je obnova priče dobila negativnu reakciju. Zato što je postojala nekompatibilnost između starih verzija likova i njihovih verzija u novom scenariju, a publici se ova situacija nije dopala. U seriji Yali Capkini, gubitak gledalaca se produbio jer scenaristi nisu pravili sveobuhvatne promene u priči uprkos besu publike neko vreme.

Serija Yali Capkini je emitovala 26 epizoda u drugoj sezoni i iz gledanosti je jasno da stvari ne idu dobro. Treba napomenuti da iako rejting varira (prošla epizoda ostvarila nešto bolje rezultate), u odnosu na prethodnu sezonu je dosta niži, a kritike su sve veće.

Generalno gledano, pad serije se nastavlja…

NOVO - Zbog čega je serija Sulejman Veličanstveni tako posebna? Evo šta kaže AI!

By: TV Exposed