Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo ostavlja snažan utisak!

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo poznata i pod nazivom Another Self, o kojoj se već dugo priča na Netflix platformi, sastala se sa publikom u četvrtak, 28. jula.

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo ostavlja snažan utisak!

Foto Credits: IMDB

Ljubitelji turskih serija odmah su pogledali ovu dugoočekivanu seriju i podelili komentare na društvenim mrežama. Neki gledaoci su počeli da se preispituju nakon što su gledali seriju Maslinovo drvo. To se takođe otkrilo u raznim porukama na društvenim mrežama. Sledeći komentar gledaoca veoma dobro opisuje seriju Zeytin Agaci:

„Mislio sam da ću samo da gledam dramu. Bio sam zaglavljen. Mnogo sam razmišljao. Nisam mogao da dišem. Plakao sam, kasnije sam izašao. Skupio sam hrabrost i pokušao da počnem ponovo. Konačno sam završio. Nisam samo gledao seriju; Gledao sam sebe, sve sa čim nisam mogao da se suočim i da brinem.”.

Serija Maslinovo drvo pokazala je da se radi o veoma uspešnoj produkciji sa porukama koje su publiku navele da preispita sopstveni život. Drugi gledalac je u svojim komentarima naveo da mu se serija mnogo dopala sa scenama koje teraju ljude da preispituju njegovu prošlost i sadašnjost.

Komentar gledaoca je sledeći: „Završio sam celu seriju, ima scena koje te teraju da preispitaš svoju prošlost i sadašnjost, ali najvažnije je prijateljstvo koje se ne prekida bez obzira na sve. To smo videli u scenama Ade, Leyle i Sevgi.”.

S obzirom na temu, glumačku ekipu i efekat koji je ostavila, ova serija, koja okuplja Tubu Buyukustun i Murata Boza u glavnoj ulozi, deluje kao produkcija koja daje jednu od najjačih poruka poslednjeg perioda.

NOVO - Kerem Bursin dao prve naznake novog projekta!

By: TV Exposed