Kerem Bursin dao prve naznake novog projekta!

Turski glumac Kerem Bursin je već neko vreme na dnevnom redu medija sa svojim putovanjima u inostranstvo i intenzivnim interesovanjem njegovih stranih fanova. Poznati glumac, koji je prisustvovao venčanju Liora Aihtuva, privukao je pažnju najnovijim imidžom.

Kerem Bursin dao prve naznake novog projekta!

Foto Credits: Internet Haber

Nakon što je Bursin postao veoma popularan u inostranstvu nakon TV serije Sen Cal Kapimi i upoznao se sa poznatim imenima tokom putovanja u Španiju, uz to napravio veliki odjek u španskim medijima, stigle su informacije da bi mogao učestvuju u nekim projektima.

Mnogi su se pitali se da li je Kerem imao novi projekat u vreme kada se pokazao kroz razne saradnje u Španiji. Bursin, koji je odgovarao na pitanja o ovoj temi, rekao je:

Dobro sam, sastanci, sastanci... Idem u inostranstvo, dolazim. To bi mogao biti projekat. Ne mogu to sada da objasnim jer nije jasno.“.

Kerem Bursin je prvi put izjavio da zapravo ima projekat, ali da nije želeo da objašnjava jer sve nije jasno. Uprkos upornim pitanjima novinara kakav će to biti projekat i kakav će biti lik, glumac nije želeo da iznosi detalje.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Glumac je rekao: "Ne mogu ništa da kažem jer to nije 100% potvrđen projekat, nadam se da će biti dobar lik, biće drugačije.".

Bursin nije želeo da iznosi detalje o novom projektu jer su pregovori još u toku i još uvek nije potpisao zvaničan ugovor. Međutim, to što ni on ni njegov pomoćnik nisu mogli da objasne da je reč o projektu bili su prvi znaci da bi mogla doći nova lepa vest.

Kerem Bursin je izjavio da tvrdnja da će se preseliti u inostranstvo nije tačna, te da u njegovom životu nema nikog i da između njega i Hande Ercel nema problema.

NOVO - Kaan Tasaner u seriji Gecenin Ucunda

By: TV Exposed