Zeynep Kankonde u novoj TV seriji

Potvrđena je nova serija Zeynep Kankonde nakon projekata Yeni Gelin, Kuzei Yildizi i Ask Mantik Intikam.  Zeynep, koja je rođena u Eskišehiru 1980. godine, privlači pažnju svojim velikim doprinosom projektima u kojima je učestvovala.

Zeynep Kankonde u novoj TV seriji

Foto Credits: Haberler

Turska glumica Zeynep Kankonde, koja u televizijskim projektima učestvuje od 2005. godine, među imenima koja iza sebe imaju uspešne serije i filmove i nekoliko zaista zapaženih i dobrih uloga.

Zeynep Kankonde je učestvovala u različitim ulogama u glumačkoj postavi mnogih TV serija u poslednjih sedamnaest godina. Glumica, koja je privukla pažnju kao Sehirban u seriji Ulan Istanbul, bila je potom zapažena likom Necmiye u seriji Kiraz Mevsimi.

Zeynep, koja impresionira efektnim nastupom, posebno u zabavnim TV serijama je 40 epizoda nasmejavala publiku sa svojim likom Pembe u TV seriji Kuzey Yildizi.

Kankonde, koja trenutno igra lik Menekse u seriji Fox TV-a Ask Mantık Intikam / Ljubav, logika, osveta, počeće novi posao odmah nakon ove serije, koja će u  42. epizodi imati finale koje je zakazano za petak, 22. april. Glumicu ćemo u novoj sezoni gledati na drugom TV kanalu.

Uspešna glumica, koja se pridružila glumačkoj postavi serije Seversin Kanala D, čije snimanje se očekuje krajem aprila, nastaviće da se pojavljuje na ekranima sa likom koji će zabavljati publiku, ovaj put u novoj romantičnoj komediji.

NOVO - Ozan Daggez u seriji Seversin

By: Milt-TV Exposed