Ozan Daggez u seriji Seversin

Turski glumac Ozan Daggez, nakon što je svoje glumačko obrazovanje usavršio u SAD u Kulturnom centru Muydat Gezen, stupio je na setove sa TV serijom Hayat Bilgisi 2003. godine.

Ozan Daggez u seriji Seversin

Foto Credits: Internet Haber

Glumac je potom privukao pažnju na sebe TV serijom Kizlar Yurdu 2006. godine. Ozan, koji je glumio u projektu Sana Mecburum, a potom i Ask Yeniden, bio je gostujući glumac u TV seriji Sulejman Veličanstveni sa likom Sulejmana Celebija. Glumac, koji je do danas igrao veoma različite likove u različitim žanrovima, u poslednje vreme preferira romantične humoristične serije.

Ozan Daggez, koji je pre nekoliko sezona privukao pažnju likom Sameta u TV seriji Afili Ask 2019. godine, igrao je lik Evrena u seriji Kanal D Baht Oyunu prošle sezone. Dagez je poslednjih godina odigrao istaknute uloge u zapaženim romantičnim komedijama Kanala D. Glumac je sklopio dogovor za novu romantičnu humorističku seriju Seversin, koja je takođe letnja serija i isto će biti emitovana na ekranima turskog Kanala D.

Ozan, koji se pridružio glumačkoj ekipi serije u kojoj igraju Iyaida Alisan i Burak Yoruk, još jednom je iznenadio svoje fanove. Razlog za ovakav izbor Ozana Daggeza, koji je odlučio da se pojavi u romantičnoj humorističnoj seriji Kanala D u tri uzastopne sezone, počeo je zaista da interesuje njegove fanove.

Čini se da se glumac pronašao u ovom žanru TV serija.

NOVO - Serija Hayaller ve Hayatlar postaje pravi hit!

By: Milt-TV Exposed