Opasnost za seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet!

Vidimo da serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja se emituje na ATV ekranu utorkom uveče, pokazaje dobar rejting od prvog dana kada je počela.

Opasnost za seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet!

Foto Credits: IMDB

Prve epizode ​​serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet su dopirale do mnogo većeg broja gledalaca, a to pokazuje da je došlo do smanjenja interesovanja sa nedavnim padom gledanosti. Međutim, činjenica da je serija jedna od najvažnijih produkcija u rejting konkurenciji utorkom se nije promenila.

Serija, sa Oktayem Kaynarcom u glavnoj ulozi, ističe se i kao prvi i sjajni test majstorskog glumca kao producenta. U ovom trenutku, uspeh serije će takođe osigurati da se proizvodni koraci Kaynarce nastave efikasnije. Serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre i Yurek Cikmazi / Slomljeno srce nastavljaju da privlače pažnju miliona svojim snažnim pričama na takmičenju u utorak.

Novi rival – serija Aile

Takođe treba napomenuti da će serija Show TV-a pod nazivom Aile / Porodica početi 14. februara. U seriji Aile sa Kivancem Tatlitugom i Serenay Sarikayom u glavnim ulogama, su i veoma uticajna imena kao što su Nejat Isler, Canan Erguder, Nur Surer, Levent Ulgen. Od sledeće nedelje, takmičenje u utorak će postati veoma teško i željno se iščekuje kako će ova nova situacija uticati na seriju Ben Bu Cihana Sigmazam.

Postoje velike kritike na račun priče o seriji, a u ovom trenutku mnogi ljudi dele ono što gledaju vezano za Oktaya Kaynarcu na društvenim mrežama. Lik Cezayira snimljen je ranjen u novoj epizodi Ben Bu Cihana Sigmazam. Iako se u pojedinim medijima piše o mogućnosti da Oktay Kaynarca napusti seriju, očigledno je da to neće biti realno. Iako je publika tako velika da seriju prate zbog glume Oktaya Kaynarce, koja je već kritikovana kao priča, napuštanje glavnog glumca iz priče bilo bi kao samoubistvo za projekat.

NOVO - Nejat Isler kao Cihan u seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed