Alina Boz i njeni fanovi se angažuju i rado sećaju serije Marasli

Turska glumica Alina Boz pojavila se na Fox TV-u sa svojom najnovijom TV serijom Bir Peri Masali / Bajka.

Alina Boz i njeni fanovi se angažuju i rado sećaju serije Marasli

Foto Credits: IMDB

Posle serije, koja je trajala samo 13 epizoda, glumica je ušla u proces procene novih ponuda. Fanovi Aline Boz, koji su sprovodili razne aktivnosti kako bi pomogli stradalima u zemljotresu koji je potresao Tursku, nisu mirovali.

Alina Boz ima veliku bazu fanova u inostranstvu i mnogi fanovi iz različitih zemalja dele razne postove kako bi prikupili pomoć nakon katastrofe zemljotresa u Turskoj. Fanovi u inostranstvu, koji su objavili informacije koje je Alina Boz objavila na društvenim mrežama na različitim jezicima, i skrenuli pažnju na različite donatorske aktivnosti za pružanje finansijske podrške Turskoj za zemljotres, takođe nisu zaboravili serijal Marasli.

Ljubav prema seriji Marasli

Podsećajući još jednom na ljubav prema Buraku Denizu i veoma popularnoj TV seriji Aline Boz Marasli 14. februara, na Dan zaljubljenih, strani fanovi delili su tugu zbog zemljotresa s jedne strane i izražavali ljubav prema seriji s druge strane.

Alina Boz je igrala lik fotografkinje po imenu Mahur u TV seriji Marasli, čija je prva epizoda emitovana 11. januara 2021. Serija Marasli, koja je trajala ukupno 26 epizoda, u početku je otkrila veoma dobru priču i impresionirala brojnu publiku. Međutim, kako je priča slabila u narednom periodu, došlo je do ozbiljnog pada interesovanja, pa je projekat ostao kao jednosezonska produkcija od 26 epizoda.

Međutim, veliko interesovanje za seriju nastavilo se još dugo nakon finala 13. jula 2021. godine.

NOVO - Akin Akinozu emotivnom objavom ukazao na veliki problem (FOTO)

By: TV Exposed