Ersin Arici dobija pohvale za glumu u seriji Yali Capkini!

Glumci u sporednim ulogama, kao i imena u glavnim ulogama u TV seriji Yali Capkini privlače pažnju velikog broja ljubitelja turskih TV serija.

Ersin Arici dobija pohvale za glumu u seriji Yali Capkini!

Foto Credits: NTV

Jedno od ovih imena je Ersin Arici. Glumca, koji u priči serije igra lik Abidina, mnogi cene se u okruženju društvenih medija.

Zatvoreni u priči o likovima Sune i Abidina, obožavaoci serije Yali Capkini daju važna zapažanja na društvenim mrežama o ubedljivom nastupu Ersina Aricija u emotivnim trenucima.

Brojni obožavaoci TV serije kažu:

Abidin toliko doživljava svoju ljubav i bol da to mnogo boli.”. U stvari, ono što publiku tera da izgovori ovu reč je rezultat toga što je Arici nosi kao košulju preko svog lika.

Još uvek mlad glumac

Ersin Arici, koji je rođen u Šanliurfi 1991. godine, od 2016. godine je uključen u TV serije sa različitim projektima. Nakon lika Samija u TV seriji Hangimiz Sevmedik, produkcija koja je glumca zablistala u očima publike bila je serija Yali Capkini.

Duo Arici i Beril Pozam postigao je tako jaku harmoniju da su Abidin i Suna u priči postali veoma impresivan par za fanove. Iz interakcije na društvenim medijima koju su kreirali Abidin i Suna možemo shvatiti koliko su snažne sporedne uloge u uticaju na publiku, kao i na glavne likove TV serije Yali Capkini.

Može se reći da je Ersin Arici jedna od blistavih zvezda ove sezone svojim nastupom koji tera ljude da kažu: „On ne igra svoju ulogu, on je samo živi“. Naravno, ne treba proći a da ne pomenemo nastup Beril Pozam u duplim etapama i harmoniju dua koji je oduševio publiku.

NOVO - Opada podrška za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?!

By: TV Exposed