Cagatay Ulusoy proširuje svoj posao – na redu Evropa!

Cagatay Ulusoy je ne samo uspešan glumac, već i veoma talentovan biznismen. On nastavlja da osvaja američko tržište sa turskim proizvodima. Pored toga, glumac se odlučio i na proširenje posla. Njegove ambicije nisu usmerene samo ka Americi. Naredna meta proširenja njegovog posla je Evropa. Jedan od najprodavanijih proizvoda koje Cagatay Ulusoy, tačnije njegova kompanija nudi ...

Cagatay Ulusoy proširuje svoj posao – na redu Evropa!

Cagatay Ulusoy je ne samo uspešan glumac, već i veoma talentovan biznismen.

On nastavlja da osvaja američko tržište sa turskim proizvodima. Pored toga, glumac se odlučio i na proširenje posla. Njegove ambicije nisu usmerene samo ka Americi. Naredna meta proširenja njegovog posla je Evropa.

Jedan od najprodavanijih proizvoda koje Cagatay Ulusoy, tačnije njegova kompanija nudi je ledeni čaj pod nazivom Teakina Black Sea. Ledeni čaj se prodaje po ceni od $36 po pakovanju i Cagatay se nada da bi slično interesovanje mogao da ima i u Evropi. Glumac koji je na vrhuncu glumačke karijere udružio je svoje snage sa mlađim bratom, Atalayem Ulusoyem i spremni su za osvajanje novih tržišta. Kompanija će svoje sedište imati u Londonu.

NOVO - Serija Teskilat / Organizacija čeka „hiljade“ dozvola

By: TV Exposed