Melisa Asli Pamuk ima novu ulogu!

Gledali smo Melisu Asli Pamuk sa likom Setenay u seriji Hayaller ve Hayatlar, koja je imala uspešan nastup na platformi Bein Connect. Mlada glumica je uspešno obavila posao i očarala obožavaoce svojom lepotom.

Melisa Asli Pamuk ima novu ulogu!

Foto Credits: IMDB

Prema njenoj koleginici Yesim Ceren Bozoglu, mentalitet Melise odgovara liku Setenay. Ovi izrazi Bozoglu, koja je rekla: „Setenay je u Melisi Asli Pamuk“, naterali su njenu koleginicu da se nasmeje. Melisa Asli Pamuk, koja je najavila snimanje druge sezone serije, takođe je bila iznenađena kada je saznala da je serija završena u 26. epizodi od strane Bein Connect-a.

Međutim, prošle nedelje je set prekinut, a snimanje druge sezone očekivalo se nedelju dana kasnije. Posle svega, odluku je u poslednjem trenutku promenila platforma Bein Connect i saopšteno je da je serija završena. Nakon toga, brisanje ovih postova sa naloga društvenih medija kompanije zadužene za seriju je sve zbunilo. I dalje nije jasno šta će biti sa ovom serijom, ali je postalo poznato da glumci ovog projekta već dogovaraju druge poslove.

Melisa Asli Pamuk odabrala je jednu od mnogih ponuda koje je dobila. Glumica, koja je odlučila da radi u letnjem roku, igraće ulogu u filmu o životu legendarnog turskog narodnog pevača i umetnika Neseta Ertasa.

Melisa, koja će dati život ženskom liku u kojeg se zaljubio Neset Ertas, zadiviće sve svojom novom ulogom. Neset Ertas nastavlja da živi u srcima svojim popularnim narodnim pesmama kao umetnik zaljubljenik u Anatoliju koji je svojim životom, delima i filozofijom uticao na milione.

NOVO - Ismail Hacioglu u novom projektu pod nazivom 49

By: TV Exposed