Engin Altan Duzyatan u pregovorima za nove projekte

Glumac Engin Altan Duzyatan viđen je juče na benzinskoj pumpi. Novinari koji su se tu zatekli zamolili su ga za kratak intervju, na šta je glumac pristao. Engin je rekao da čeka suprugu koja je u šopingu. Slobodno vreme je iskoristio da pojede hot dog, s obzirom da su svi restorani zatvoreni. Engin Altan Duzyatan ...

Engin Altan Duzyatan u pregovorima za nove projekte

Glumac Engin Altan Duzyatan viđen je juče na benzinskoj pumpi.

Novinari koji su se tu zatekli zamolili su ga za kratak intervju, na šta je glumac pristao. Engin je rekao da čeka suprugu koja je u šopingu. Slobodno vreme je iskoristio da pojede hot dog, s obzirom da su svi restorani zatvoreni. Engin Altan Duzyatan je rekao da upravo ovih dana vodi pregovore za rad na novim projektima. U međuvremenu se posvetio fotografiji koja mu je i ljubav i hobi, kaže poznati glumac.

Ono što malo čudi je to što se snimanje serije Barbaros očekuje uskoro, već u martu a glumac najavljuje nove projekte. Mnogi su se zapitali o kakvim projektima se zapravo radi, s obzirom na zaista ogroman posao u vezi nove serije u kojoj će Engin tumačiti jednu od glavnih uloga.

NOVO - Serenay Sarikaya u ulozi mitološkog bića?!

By: TV Exposed