Ismail Hacioglu u novom projektu pod nazivom 49

Imajući veoma uspešan nastup u TV seriji Mahkum / Zatvorenik, koja se četvrtkom uveče sastaje sa publikom na turskom kanalu Fox TV, Ismail Hacioglu je postao jedno od imena koje je dobilo najveći broj ponuda u sektoru gde se započinju projekti.

Ismail Hacioglu u novom projektu pod nazivom 49

Foto Credits: IMDB

Imajući veoma uspešnu sezonu sa Onur Tunom u seriji Mahkum, Ismail Hacioglu neće napustiti setove iako će se malo odmoriti posle serije, koja će uskoro završiti sezonu.

U četvrtak, 2. juna, serija Mahkum završava svoju sezonu. Nakon finala sezone serije, Ismail će biti na snimanju novog igranog filma. Glumac, koji će preuzeti glavnu ulogu u filmu pod nazivom 49, otići će na granicu Hataya i snimati u ovom regionu sa svojim kolegama.

Film, koji će ispričati priču o hvatanju talaca, odnosno 49 ljudi u turskom konzulatu u Mosulu nakon što je teroristička organizacija ISIS zauzela Mosul, otkriće istinitu priču.

Ismail Hacioglu će se pojaviti na setu sa Saadetom Isilom Aksoyem, Keremom Alisikom i Dogukanom Polatom u ovom novom filmskom projektu, koji se takođe može posmatrati kao herojska priča Nacionalne obaveštajne organizacije. Čini se da je 49 veoma važna produkcija jer je prilagođena istinitoj priči i govori šta je Turska radila u pozadini tokom situacije sa taocima.

Priča o filmu, u kojem će Hakan Inan sedeti u rediteljskoj fotelji, učiniće da se ponovo pamte bolni događaji iz 2014. godine.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Gul Masali / Priča o ruži

By: TV Exposed