Počelo snimanje nove turske serije Gul Masali / Priča o ruži

Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca pojaviće se u glavnim ulogama nove letnje serije pod nazivom Gul Masali / Priča o ruži. Da će biti velika konkurencija govori i činjenica da je ovaj serijski par među favoritima letnjeg perioda.

Počelo snimanje nove turske serije Gul Masali / Priča o ruži

Foto Credits: Internet Haber

Za letnji period stvoreni su ambiciozni parovi u novim turskim serijama, Ilayda Alisan i Burak Yoruk u TV seriji Seversin, Ipek Filiz Yazici i Atakan Hosgoren u TV seriji Icimizdeki Ates, Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari u seriji Gizli Sakli, kao i Cemre Baysel i Burak Celik u seriji Senden Daha Guzel.

Sada su se ovim parovima pridružili Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca. Veoma kvalitetnu glumačku ekipu možemo videti u seriji Gul Masali / Priča o ruži, koja je nedavno počela da se snima u Isparti.

Među glumcima koji će svojim ulogama pratiti Gulper Ozdemir i Erdema Kaynarcu, pažnju privlače sledeća imena Sarp Can Koroglu, Arif Piskin, Bulent Gunduzoglu, Gulcin Hatihan, Aysenil Samlioglu, Suat Sungur, Sayt Genay, Tugba Tutug, Yagmur Baskurt, Mehmet Seker, Murat Turcacal i drugi.

Serija Gul Masali, koja ima veliki broj glumaca, može biti jedan od projekata iznenađenja u novoj sezoni. Režiser serije, čija se prva epizoda očekuje u junu je Sadulah Senturk.

U radnji serije Priča o ruži pratićemo ljubav Topraka i Gonce. Erdem i Gulper koji će tumačiti ove likove dobili su veliku podršku svojih obožavalaca na društvenim mrežama i postali ozbiljan kandidat za najbolji par u novoj sezoni.

NOVO - Završeno snimanje serije Yargi

By: TV Exposed