Sutra počinje nova turska serija Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, ja sam s tobom

Objavljen je poster potpuno nove serije NOW TV-a, Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, ja sam s tobom, koju producira Medyapim.

Sutra počinje nova turska serija Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, ja sam s tobom

Foto Credits: Aksam

Nova serija Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, ja sam s tobom, koju su fanovi Sevketa Coruha željno iščekivali, subotom uveče će se takmičiti u gledanosti sa TV serijama Gonul Dagi, Yan Oda, Kardeslerim i Uc Kiz Kardes.

Poster serije, koja privlači pažnju objavljenim trejlerima i kreće na svoje putovanje u subotu, 9. marta, dao je naznake da će publika gledati toplu porodičnu dramu.

Obožavaoci Sevketa Coruha gledaće glumca kao potpuno drugačiju ličnost nakon lika komesara Mesuta, koji neprestano podleže svom besu u TV seriji Arka Sokaklar, u kojoj se pojavljuje 15 godina.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели NOW (@nowtvturkiye)

Zanimljiva radnja

Ovog puta, Sevket Coruh će se pojaviti na ekranu kao porodični čovek, a čini se da ovaj drugačiji lik iznenadi njegove fanove.

Pa kakvu ćemo priču gledati?

Evo detalja: Radnja serije Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, ja sam s tobom, koja se sprema da dočeka publiku u subotu, 9. marta, je sledeća: Inci (Nilsu Berfin Aktas), zenica oka njene porodice, stipendista je na koledžu Ulusozler. Zatrudnela sa drugom iz razreda sinom vlasnika škole, Mertom (Eren Oren).

Incijina majka, Seher (Gunay Karacaoglu), radi kao čistačica u istoj školi. Ona se bori za svoju decu u svetu koji je stvorila sa Selahattinom (Sevket Coruh). Njihov najveći san je da njihova ćerka Inci, koja ih je uvek činila ponosnim, postane lekar. Da li će tako i biti..?

NOVO - Enis Arikan kao gost u rijalitiju!

By: TV Exposed