Gulcin Santircioglu o načinu života i Istanbulu

Gulcin Santircioglu, koji igra lik Ifakat u TV seriji Yali Capkini rođena je 1977. u Izmiru.

Gulcin Santircioglu o načinu života i Istanbulu

Foto Credits: Internet Haber

Glumica je bila uključena u različite projekte u svetu TV serija od ranih 2000-ih. Konkretno, glumica, koja je igrala lik Hatice u seriji Elveda Rumeli, poznata je po tome što se uspešno nosi sa svakom ulogom.

Gulcin Santircioglu, koja je udata i živi jednostavnim i mirnim životom, izjavila je da se, iako je u glumačkom svetu, njen život razvio van ove zajednice.

Turska glumica, koja je davala izjave u ćaskanju na Youtube-u kanalu lista Sabah, objasnila je da je poslednjih nekoliko godina živela u Kašu i da se vratila u Istanbul radi posla.

Izrazivši da voli da njen privatni život bude zaštićen, Gulcin Santircioglu je izjavila da vole da putuje i da se zabavlja sa njenim suprugom, a da su njeni prijatelji ljudi van glumačke zajednice.

Voli Istanbul

Objašnjavajući da voli Istanbul i opisuje ga kao poslovnu bazu, glumica je rekla:

„Istanbul je bio veoma povoljan za mene, veoma dobro se ophodio prema meni. Želim da popravim delove Istanbula koji mi kradu energiju u privatnom životu.“.

Glumica, koja je privukla pažnju i u digitalnoj seriji Antropoz, rekla je:

„Antropoz je projekat čiji sam deo, uzrok neverovatnog zadovoljstva. Snimali smo ga u Mararisu, dopao nam se scenario. Kasting je bio neverovatan, mislim da je i rezultat bio veoma dobar.”.

NOVO - Buce Buse Kahraman o sličnostima sa likom Pelin!

By: TV Exposed