Serija Camdaki Kiz | Devojka iza stakla ponovo na dobrom putu

Serija Camdaki Kiz, koja se emituje na ekranu Kanala D četvrtkom uveče, na neko vreme je imala ozbiljan pad u odnosu na seriju Mahkum / Zatvorenik. Ipak, ti dani su prošli.

Serija Camdaki Kiz | Devojka iza stakla ponovo na dobrom putu

Foto Credits: IMDB

Televizijska serija Camdaki Kiz se poslednjih nedelja dobro oporavlja i dobro napreduje pred kraj svoje druge sezone, zauzimajući prvo mesto kada je u pitanju rejting.

Pored sjajnih nastupa Burcu Biricik i Cihangira Ceyhana, koji je nedavno došao do izražaja, Nur Surer, koju gledamo kao Feride i dalje je veoma uticajna u priči. Činjenica da je lik Feride ponovo želeo da još jednom namuči Nalan učinilo je publiku nervoznom.

Naravno, ove scene, koje su se odrazile u trejleru 40. epizode, ponovo su unervozile publiku. Ljubitelji serije se bune protiv situacije Nalan, koja će verovatno ponovo biti na iskušenjima u novoj epizodi ove turske serije.

Gledaoci, koji u komentarima na društvenim mrežama daju savete scenaristima, pokušavaju da skrenu pažnju komentarima da priča ne napreduje i da sada treba napraviti novine. Fanovi serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, koji su ljuti što se Nalan više ne buni protiv ove situacije, navode da im se nervi slome kada vide lik Feride. Ističući važnost faze zabavljanja, koja je bila prvi korak između Hayrija i Nalan, fanovi serije dele podršku ovom paru.

Oni koji žele da Hayri spasi Nalan svojim postupcima, dele komentare u kojima se navodi da željno čekaju nove epizode. Evo i pomenute video najave nove epizode.

NOVO - Premijera nove turske serije Yakamoz S-245

By: Milt-TV Exposed