Premijera nove turske serije Yakamoz S-245

Od danas je na Netflix digitalnoj platformi dostupna nova turska serija u kojoj glavnu ulogu tumači Kivanc Tatlitug. Naziv nove serije je Yakamoz S-245.

Premijera nove turske serije Yakamoz S-245

Foto Credits: IMDB

Serija Yakamoz S-245 je najavljivana i pod nazivom Bir Denizalti Hikayesi / Priče jedne podmornice. Zaista, radnja ove turske serije nam donosi priču o podmornici i dešavanjima u ne baš tipičnom svetu.

Radnja ove nove internet serije prati instruktora ronjenja i biologa Armana, koji se priključuje misiji potrage u jednoj podmornici. Ipak, kada sunce počne da ubija sve iznad, Arman i njegova ekipa naučnika moraju da se ukrcaju na drugu, vojnu podmornicu da bi preživeli. Dok pokušavaju da shvate šta se događa na površini, kao i to koja je misija vojne podmornice, rastu tenzije između posada, posebno između Armana i zamenika komandira vojne podmornice Umuta. Arman će morati da se bori ne samo da ostane živ, već i da dobije drugu šansu da se bori za ljubav svog života. Na kraju, saznaće da je heroj, lider i da će postati legenda!

Lik Armana tumači Kivanc Tatlitug, dok Umuta glumi Ertan Saban. Pored njih uloge u seriji imaju Ozge Ozpirincci kao Defne, Maric Aral kao Hatice, Ece Cesmeiolgu kao Yonca, Ersin Atici kao Altan, Jerry Hoffmann kao Felix, Alper Saldiran kao Server i drugi.

Serija Yakamoz S-245 se sastoji od sedam epizodi od kojih svaka traje oko 45 minuta.

Podsećamo, u pitanju je spin-off belgijske serije Into the night.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije OGM Pictures a serija je snimana u Izmiru.

NOVO - Sve veća kriza u seriji Destan / Legenda!

By: Milt-TV Exposed