Serija Bir Kucuk Gun Isigi ima sigurnu budućnost

Berk Oktay, koji se prošle sezone oprostio od TV serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, na ekran je došao sa projektom Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevno svetlo, koja se emituje na ATV TV-u u novoj sezoni.

Serija Bir Kucuk Gun Isigi ima sigurnu budućnost

Foto Credits: DiziCentral

Berk Oktay, koji deli glavnu ulogu sa Seray Kayom, privukao je pažnju likom Firata. Glumac, koji je na platnu već dugi niz godina i tumači različite likove, ponovo se vratio sa ulogom koja će iznenaditi njegove fanove.

Postoji još jedan glumac, tačnije glumica u seriji koji privlači pažnju kao Seray Kaya i Berk Oktay. Mala glumica Azra Aksu, koja je na ekran došla sa likom Gunes, postala je jedan od izuzetnih glumaca serije. Vidi se da se i Berk Oktay prilično dobro slaže sa svojom mladom koleginicom. Berk, koji je podelio fotografiju sa svojom malenom partnerkom na društvenim mrežama, tj. na Instagram storiju, ispustio je poruku „Snežana“. Azra Aksu, koja je bila reklamno lice mnogih brendova kada je imala samo godinu dana, sada ima 7 godina. Mlada glumica je svojim nastupom dobila dobre ocene i od publike TV serije Bir Kucuk Gun Isigi.

Serija, koja je svojom pričom došla do izražaja, donela je publici efektnu dramsku priču. Elif koju tumači Kaya i lik Firat Berka Oktaya u veoma efektnoj dramskoj predstavi privlače sve više pažnje. Serija je svojom drugom epizodom uspela da se nađe visoko u gledanosti.

Sa ovim uspešnim rezultatima, budućnost ove turske serije sada izgleda mnogo sigurnije. Svi se nadaju da će se porast gledanosti nastaviti i u narednim epizodama.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

NOVO - Druga sezona turske serije Baba / Otac počinje u utorak

By: TV Exposed