Nova turska serija Ayrilik / Razvod - radnja, uloge

U televizijskoj sezoni jesen-zima 2021/22 gledaoci turskih serija će imati prilike da gledaju nekoliko projekata vezanih za pravosudni sistem te zemlje. Jedan od tih projekata je televizijska serija Ayrilik / Razvod.

Nova turska serija Ayrilik / Razvod - radnja, uloge

Foto Credits: Aksam

U prošloj glavnoj sezoni gledali smo nekoliko medicinskih serija. U novoj nas očekuju serije vezane za pravo. Serija Ayrilik / Razvod se priprema u produkciji kompanije MF Production za kanal Fox TV. Scenario pišu Seda Calisir i Toprak Karaoglu. Režiser na projektu je Yusuf Pirhasan, koji je već radio na hit seriji te kompanije Mucize Doktor.

Serija će doneti priču o advokatskoj firmi specijalizovanoj za razvode brakova. Gledaćemo tri sestre, koje su sve tri advokatice. Njih će u seriji glumiti Gokce Bahadir, Tulin Ece i Gokce Eyuboglu. Njihov život će se dramatično promeniti kada im se nakon 30 godina u život vrati otac. On će morati ne samo da povrati ljubav svoje dece već i udeo u porodičnom poslu. Ostali glumci koji će imati značajnije uloge u seriji Ayrilik / Razvod su Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk i Yigit Kirazci.

Orginalna britanska verzija je imala 12 epizoda. To međutim ne znači ništa za tursku adaptaciju te serije. U zavisnosti od rejtinga, moguće je da serija ima i nekoliko puta više epizoda od orginala.

NOVO - Rejting turskih glumaca na listi IMDB – 21.07.

 By: Milt-TV Exposed