Çağatay Ulusoy se vraća na male ekrane!

Poznati turski glumac koji je posljednji put gledan u Netflixovom projektu Hakan: Čuvar se vraća na male ekrane u novoj seriji. Riječ je o visokobudžetnome povijesnom projektu koji će biti prikazivan na turskoj nacionalnoj televiziji TRT, a bavit će se osmanskom tematikom. Zgodni glumac Çağatay Ulusoy koji dugo vremena nije sudjelovao u televizijskim projektima odlučio ...

Çağatay Ulusoy se vraća na male ekrane!

Poznati turski glumac koji je posljednji put gledan u Netflixovom projektu Hakan: Čuvar se vraća na male ekrane u novoj seriji.

Riječ je o visokobudžetnome povijesnom projektu koji će biti prikazivan na turskoj nacionalnoj televiziji TRT, a bavit će se osmanskom tematikom.

Zgodni glumac Çağatay Ulusoy koji dugo vremena nije sudjelovao u televizijskim projektima odlučio se vratiti na iste te će sudjelovati u projektu televizije TRT kao glavni glumac. Prvi osmanski paša koji je istovremeno bio i kapetan, tj. zapovjednik mornarice, Barbarosa Hajretin bit će tematika ove nove serije čija će snimanja početi za dva mjeseca.

Prema nekim nagađanjima, pripreme za ovu seriju traju već tri godine, a uložena su i veća novčana sredstva budući da serija podrazumijeva pomorske bitke te onodobnu opremu. Osim toga, pripremljen i bazen kao i sama luka.

Priča se da je glumac za potrebe serije već počeo puštati bradu, ali i debljati se budući da je poznato kako je admiral bio krupniji. Ipak, ne zna se hoće li se bradu bojati u crveno ili će se prepustiti svojoj riđoj bradi.

Treba podsjetiti, nakon serije Diriliš Ertugrul TRT prvi put kreće s novim televizijskim projektom. Osim ove informacije, ne zna se ništa više, pa tako nije poznato ni tko su ostali glumci i čime će se serija točno baviti.

Neki turski gledatelji pokazali su nezadovoljstvo činjenicom da se u posljednje vrijeme snimaju serije osmanske tematike te žele više serija iz republikanskoga razdoblja.

By: TV Exposed